Sondazh

Banorët e Unazës së re Re në mbrojtje të kauzës së tyre duhet të:

Bota Shqiptare

Përjetësisht në Memorien Shqiptare, "Bllaca ‘99", krimet e padënura!

Përjetësisht në Memorien Shqiptare, "Bllaca ‘99", krimet e padënura!

Nga Jahja LLUKA Me ndryshimet kushtuese të imponuara nga Serbia, më 23 mars 1989 në Kuvendin Krahinës së Kosovës do të ndryshojë edhe Kushtetuta e vitit 1974, me çka u suprimua...

Kosharja e lavdisë dhe krenarisë kombëtare

Kosharja e lavdisë dhe krenarisë kombëtare

Nga Skënder MULLIQI Lufta në Kosharën Legjendare , do të mbetet data më e ndritur e historisë së re të shqiptarëve.Për herë të parë i thye kufiri shqiptaro-shqiptarë ,pas 50 vitësh...

Banka Botërore paralajmëron pasoja të rënda ekonomike në Kosovë nëse pandemia vazhdon

Banka Botërore paralajmëron pasoja të rënda ekonomike në Kosovë nëse pandemia vazhdon

Banka Botërore bën të ditur se është duke përfunduar një program në vlerë prej rreth 120 milionë eurosh për të ndihmuar Kosovën në menaxhimin dhe zbutjen e ndikimit të krizës...