Sondazh

Banorët e Unazës së re Re në mbrojtje të kauzës së tyre duhet të:

Bota Shqiptare

Zgjedhjet e 6 Tetorit - Debate sterile, politike ofenduese

Zgjedhjet e 6 Tetorit - Debate sterile, politike ofenduese

Nga Skënder MULLIQI Për të pasur një kulm mbi kokë është deshirë e të gjithë neve. Kur  mbarohen shkollimet,  kush ka fat edhe vjen deri të punësimi.Dëshirë e të gjithëve është që të...

Ish-kryeprokurorja Katica Janeva ofron 3 banesa për të dalë nga burgu

Ish-kryeprokurorja Katica Janeva ofron 3 banesa për të dalë nga burgu

Katica Janeva kërkon të lirohet nga paraburgimi në Shutkë. Ajo garanton se nuk do të arratiset dhe ofron si garanci apartamentet e vajzës dhe të birit dhe një apartament tjetër...

“U vranë 8 policë e 10 pjesëtarë të grupit të armatosur”, Apeli lë në fuqi vendimin për Grupin e Kumanovës

“U vranë 8 policë e 10 pjesëtarë të grupit të armatosur”, Apeli lë në fuqi vendimin për Grupin e Kumanovës

Gjykata e Apelit në Shkup ka konfirmuar vendimin e Gjykatës Themelore për grupin e njohur si i Kumanovës, i cili më 2 nëntor 2017 ishte dënuar me 746 vjet burgim...