Në Shqiperi rastet e çuditshme të një mentaliteti të caktuar që sot mund të quhet primitiv shkaktojnë edhe dramë edhe…
  Shënohet një tjeter rekord negativ. OVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2.201 testime, 403 të shëruar, 645 raste të reja dhe…
  Teksa vendi po përballet me shifra në rritje të rasteve me COVID-19, urgjenca e spitalit ‘Shefqet Ndroqi’ po përballet…
  Një në katër gra ka qenë të paktën një herë në jetë viktimë e dhunës në familje. Pandemia e…
From Gëzim KabashiPothuajse gjysma e peshkatarëve që punojnë në portin kryesor të Durrësit në Shqipëri janë emigrantë, kryesisht nga Egjipti…
  Kërkesat për azil nga Shqipëria në një nga vendet e Bashkimit Europian e të tjera europiane u rritën ndjeshëm…
  Një raport i Kontrollit të Lartë të Shtetit ngre dyshime mbi kapacitetet profesionale të Institutit të Ndërtimit -institucioni shkencor…
  Në shollën 9 vjeçare të Manzës ku shumë familje jetojnë në kushte shumë të vështira. Në këtë njëvjetor këto…
  Nga prof. Dr. Seit Shallari, përgjegjës i Departamentit të Agromjedisit dhe EkologjisëUniversiteti Bujqësor i Tiranës Në Shqipëri, Mbetjet e…
  Bizneset e vogla nuk po arrijnë të mbijetojnë në një treg ku konkurrenca sa vjen e po shtohet nga…
  Në Shqipëri, një vit pas tërmetit të fortë që goditi vendin, hetimet e nisura për shkatërrimet e shumta që…
  Mjeku pneumolog Arjan Mezini i ftuar në një bashkëbisedim ‘online’ me presidentin, Ilir Meta, për situatën e krijuar nga…