Nga Kastriot Dervishi Irakli Puka ka qenë gjykatësi që dënoi me vdekje pa asnjë provë e shkak Sokol Teme Sejkon.…
Nga Kastriot Dervishi Ky është formulari i kërkesës për vizë hyrje në Shqipëri, i plotësuar nga Ibrahim Rugova në vitin…
Nga Kastriot Dervishi Dokumentet që kanë mbërritur deri në ditët tona që i takojnë 7 prillit 1939 nuk janë të…
Nga Kastriot Dervishi Gjatë kohës së komunizmit, shteti ishte një karakatinë eksperimentale që nuk zinte kurrë vend. Drejtimin amator dhe…
Nga Kastriot Dervishi Telekomedia “Gjuetia e fundit” me protagonistë kryesorë aktorët e mirënjohur Vasillaq Vangjeli dhe Koço Devole, në të…
Nga Kastriot Dervishi Në vitin 1986 Drejtoria Juridike e Këshillit të Ministrave botoi librin “Përmbledhës i përgjithshëm i legjislacionit në…
Nga Kastriot Dervishi Informacioni i dërguar me faks nga Shkodra është mbase i pari që njihet për ngjarjet e 2…
Nga Kastriot Dervishi Mbas mbarimit të Luftës së Dytë Botërore, shqiptarët e SHBA-së dërguan ndihma për bashkatdhetarët e tyre në…
Nga Kastriot Dervishi   Regjimet komuniste aty ka kanë ekzistuar kanë sjellë fukarallëk. Nuk mund të kuptohen pa stërmundimin e…
Nga Kastriot Dervishi Pasi premtuan gjatë luftës së populli shqiptar do hante me “lugë floriri”, pasi nuk lanë shtëpi e…
Nga Kastriot Dervishi Angelo Virgino Bertoni, lindur në vitin 1921 në Mantova të Italisë, me kombësi italiane e shtetësi shqiptare…
Nga Kastriot Dervishi Dy ditë pas demonstratave të Kavajës në Tiranë u regjistrua në ngjarje e pazakontë që ngeli pa…

Lajmet e fundit

Përjetësisht në Memorien Shqiptare, "Bllaca ‘99", krimet e padënura!

Bota Shqiptare

Përjetësisht në Memorien Shqiptare, "Bllaca ‘99", krimet e padënura!

Nga Jahja LLUKA Me ndryshimet kushtuese të imponuara nga Serbia, më 23 mars 1989 në Kuvendin Krahinës së Kosovës do të ndryshojë edhe Kushtetuta e vitit 1974, me çka u suprimua...

Kosharja e lavdisë dhe krenarisë kombëtare

Bota Shqiptare

Kosharja e lavdisë dhe krenarisë kombëtare

Nga Skënder MULLIQI Lufta në Kosharën Legjendare , do të mbetet data më e ndritur e historisë së re të shqiptarëve.Për herë të parë i thye kufiri shqiptaro-shqiptarë ,pas 50 vitësh...

Pranuan të paguajnë karantinën, futen në atdhe 8 shqiptarë

Aktualitet

Pranuan të paguajnë karantinën, futen në atdhe 8 shqiptarë

Tetë shqiptarë të cilët ishin bllokuar në tokën neutrale midis Greqisë dhe Shqipërisëm janë lejuar ditën e sotme të kalojnë doganën e Kapshticës për tu futur në atdhe.  Ata janë lejuar...

Sondazh

Nothing found!

Sondazh

Nothing found!