Së bashku me ta ndërruar jetë edhe shtatë persona të tjerë. Ku më e dhimbshme ishte ajo e familjes Altobelli, ku ndërruan jetë, John, Keri dhe vajza e tyre Alyssa.

Çifti ka lënë pas dy fëmijë të tjerë. John ishte trajneri i skuadrës së bejsbollit Orange Coast Collage.

Midis viktimave ishte edhe Christina Mauser, e cila ishte trajnere e një ekipi basketbolli të një shkolle fillore. Ajo ishte trajnere e vajzës së Bryant dhe Altobellit.

Viktimat e tjera ishin, piloti Ara Zobayan, Sarah dhe Payton Chester.